Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Κάνεις δίαιτα; Αυτοί είναι απολαυστικοί χυμοί για να αδυνατίσεις πιο γρήγορα!


Τώρα μπορείς να αδυνατίσεις απλά πίνοντας δροσιστικούς χυμούς φρούτων. Δες τις πιο απολαυστικές προτάσεις!

1. Χυμός καρότο
Ο χυμός του καρότου είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για τον ανθρώπινο οργανισμό. Περιέχει υψηλά επίπεδα ασβεστίου, καλίου και μαγνησίου. Τα καροτένια που περιέχονται σε αυτόν τον χυμό, βοηθούν πολύ στην υγεία, γιατί μετατρέπεται σε βιταμίνη Α. Ο χυμός καρότων περιέχει επίσης υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικών που χρησιμεύουν στην προστασία του σώματος και βοηθούν στην καταπολέμηση ασθενειών όπως είναι ο καρκίνος.
2. Χυμός αχλαδιού
Ο χυμός αχλαδιού είναι ότι χρειάζεσαι για να διατηρείς έναν υγιή τρόπο ζωής. Ο συγκεκριμένος χυμός κάνει θαύματα από μόνος του αλλά μπορείς να τον αναμιγνύεις και με άλλους χυμούς για πιο καλά αποτελέσματα. Είναι πλούσιος σε ασβέστιο και βιταμίνη C, αλλά περιέχει επίσης κάλιο μαγνήσιο και φώσφορο που είναι απαραίτητα και πολύ ευεργετικά για το ανθρώπινο σώμα.
3. Χυμός σταφυλιών
Ο συγκεκριμένος χυμός είναι απαραίτητος για την προστασία των κυττάρων του εγκεφάλου. Με την κατανάλωση χυμών σταφυλιών είσαι σε θέση βελτιώσεις την μνήμη σου. Επίσης ο χυμός αυτός είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά που επιτρέπουν στο σώμα να καταπολεμά αποτελεσματικά τις ασθένειες.
4. Χυμός πορτοκαλιού
Ο χυμός πορτοκαλιού είναι ένα φυσικό τονωτικό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και η πρόσληψη του διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Περιέχει βιταμίνη C και φλαβονοειδή που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την καταπολέμηση των λοιμωδών νοσημάτων.
5. Χυμός μάνγκο
Ο χυμός μάνγκο περιέχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην καταπολέμηση του καρκίνου. Επίσης βοηθά στην κάθαρση του αίματος και είναι ευεργετικός για τα νεφρά. Είναι πολύ καλό να αναμιγνύεις αυτόν τον χυμό με άλλους, όπως για παράδειγμα με μπανάνα ή ακτινίδιο.

Πηγή: www.joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου